Certificeringer

Dokumentation af svejsetekniske kundskaber

KV Svejs og KV Industri har de fornødne certificeringer til at udføre opgaver inden for svejsning og montage. Vi har med vores certifikater de strengeste kvalitetskontrolprocedurer og opfylder branchestandarder – til din sikkerhed og tryghed.

Certificeringerne giver os redskaber til at identificere og minimere potentielle fejl og mangler i udførelsen af konstruktioner.

Virksomheden er godkendt under følgende certificeringer:

DS/EN ISO 3834-2

DS/EN ISO 3834 er et kvalitetsstyringssystem, som indeholder de samlede svejseprocesser i en virksomhed.  

Vores certificering i DS/EN ISO 3834 bekræfter, at vi opfylder de krav og standarder, der er fastlagt af EU for udførelsen af ​​stål- og aluminiumskonstruktioner.

DS/EN 1090

Standarden DS/EN 1090 er en europæisk standard, der omhandler udførelse af stål- og aluminiumkonstruktioner. Den definerer de tekniske krav til udførelsen af bærende konstruktioner og dækker blandt andet materialer, svejsning, overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse.

DS/EN 1090-certificeringen fremmer en konsekvent og dokumenteret tilgang til kvalitetsstyring og sikkerhed.

DS/EN 1090 vedrører specifikt krav til den tekniske udførelse af aluminiumkonstruktioner.

Vores certificering inden for DS/EN 1090 betyder, at den produktion, der omhandler bærende stål- eller aluminiumkonstruktioner, har opfyldt kravene i standarden og er blevet evalueret af et certificeringsorgan.

Certificeringen bekræfter, at vi har de nødvendige tekniske kompetencer, procedurer og kvalitetskontrolsystemer til at producere bærende konstruktioner til eksempelvis bygningskonstruktioner i overensstemmelse med standardens krav.

Se vores certificeringer her

Få et tilbud på
svejsearbejde

Vores priser på svejse- og montageopgaver er nogle af markedets bedste – uden at vi går på kompromis med faglig standard og kvalitet.

Vi tager meget gerne en uforpligtende snak og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi holder til i Dronninglund i Nordjylland, hvor vi har egen produktion, men vi lader os ikke begrænse geografisk og tilbyder vores services i hele Danmark.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.