Multibaner til skoler og parker

KV Industri ønsker at skabe unikke udendørsområder og inspirere til bevægelse og leg for både store og små. Vi har mange års erfaring med at bygge multibaner og pannabaner til udendørsarealer. Vi leverer multibaner i alle tænkelige størrelser, farver og design, så vi kan også lave en unik og skræddersyet løsning til dig.

Vi anvender vedligeholdelsesfri og slidstærke materialer, blandt andet varmgalvaniseret og rustfrit stål, så I kan lade multibanen stå udenfor i alt slags vejr.

Vi leverer også de populære pannabaner, hvor man kan spille små kampe, øve driblinger og finter. Derudover leverer vi også baner til basket, håndbold, hockey, fodbold eller andre holdspil.
Vores pannabaner er bygget i galvaniseret stål med et boldhegn i et let og transparent udseende.

Multibanerne er velegnede til større offentlige uderum samt udearealer som for eksempel skolegårde, institutioner eller parker.

Få et tilbud på
svejsearbejde

Vores priser på svejse- og montageopgaver er nogle af markedets bedste – uden at vi går på kompromis med faglig standard og kvalitet.

Vi tager meget gerne en uforpligtende snak og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi holder til i Dronninglund i Nordjylland, hvor vi har egen produktion, men vi lader os ikke begrænse geografisk og tilbyder vores services i hele Danmark.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.