Mitsubishi EF Elegance

Sådan har en varmepumpe aldrig set ud tidligere. Kirigamine Zens smalle, luksuriøse og strømlinet Design glider ubemærket ind i dit hjem, og i såvel åben som lukket position falder den diskret ind. Sammen med det lave støjniveau er varmepumpen knap synlig i dit hjem. Varmepumpen er så lydsvag at selv lyden af blade der rasler i vinden kan overdøve lyden af Kirigamine Zen.

KIRIGAMINE ZEN FÅS I TRE FORSKELLIGE FARVER – SØLV, SORT OG HVID. ALLE VARIANTER ER MED SØLVKANT

Varmepumpen består af en indedel og udedel.

5 års garanti.

Download datablad (pdf).

Standardmontage (pdf).

Specifikationer

Kirigamine Zen bringer tankerne hen på et moderne kunstværk, en installation, der tiltrækker opmærksomhed og forbavselse. Kan indendørs enhed til en varmepumpe virkelig se sådan ud? Bliv ikke overrasket, hvis Kirigamine Zen endda bliver et af de smukkeste interiør detaljer i dit hjem.

Kirigamine Zen er udviklet hos Mitsubishi Electric egen fabrik i Japan, som sikrer maksimal kvalitet i alle detaljer. Intet er overladt til tilfældighederne. Selv Kirigamine Zens kontrolpanel og fjernbetjening er skabt med det bedste af japansk teknologi. Nu kan du optimere dit indeklima uden at skulle rejse dig fra sofaen.

  • Weekly timer er en ny funktion, der lader dig indstille Kirigamine Zen på ugentlig basis for laveste energi og højeste komfort.
  • Ventilator-tilstand er en ny funktion, som kun aktiverer ventilatoren for øget luftcirkulation.
  • 10°C vedligeholdelse varme er en funktion, du kan aktivere, når du ikke opholder dig i huset i en længere periode. Det gør at Kirigamine Zen også er et passende valg sommerhusejere.
Varmeeffekt (Min-Max)1,0 – 4,2 kW
Dimensionerende effekt2,4 kW
SCOPA++/4,6
Varmeeffekt (Nominel)3,2 kW
Effekt ved -15°C2,0 kW
Køleeffekt (Min-Max)0,9 – 3,4 kW
Dimensionerende effekt2.5 kW
SEERA+++/9,1
Køleeffekt (Nominel)2,5 kW

 

Varmeeffekt (Min-Max)1,3 – 5,1 kW
Dimensionerende effekt2,9 kW
SCOPA+/4,5
Varmeeffekt (Nominel)4,0 kW
Effekt ved -15°C2,4 kW
Køleeffekt (Min-Max)1,1 – 4,0 kW
Dimensionerende effekt3.5 kW
SEERA+++/8,8
Køleeffekt (Nominel)3,5 kW