Mitsubishi VL Miniventilation

Dårlig indeklima er et stort problem i dag. Tætte, opførte huse gør at vi ofte må udlufte for at få frisk luft. Problemet er, når vi får frisk luft ind, så er den kold og skal opvarmes – hvilket er dyrt.

Også dårlig lugt, radon, mug og røg påvirker vores indeklima. Løsningen er et ventilationsaggregat fra Mitsubishi Electric som ventilerer huset.

5 års garanti.

Download datablad (pdf).

Standardmontage (pdf).

Specifikationer

Med et støjniveau helt ned til 15 dB, er VL-50 en af de mest stille ventilationsanlæg på markedet. Samtidig er det en simpel installation, idet der kun kræves et hul i væggen. Du kan også erstatte dit eksisterende friskluftindtag. VL-50 har en temperatureffektivitet op til 85% og bruger helt ned til 4W, hvilket er mindre end en opladning af en mobiltelefon. Derudover kan du vælge om den skal monteres vandret eller lodret.

ANBEFALET AREAL
Højeste hastighed: Ca 40 m²
Laveste hastighed: Ca 12 m²

Med VL-100 kræves der to huller i væggen. VL-100 er en lidt stærkere model og kan tage rum til ca. 80 m² hvilket er det dobbelte af hvad VL-50 yder. Dette er det oplagte valg til dig som ønsker frisk luft uden varmespild f.eks. sommerhus, kælder eller garage. Med et støjniveau helt ned til 15 dB, er VL-50 en af de mest stille ventilationsanlæg på markedet. Samtidig er det en simpel installation, idet der kun kræves et hul i væggen. Du kan også erstatte dit eksisterende friskluftindtag. VL-50 har en temperatureffektivitet op til 85% og bruger helt ned til 4W, hvilket er mindre end en opladning af en mobiltelefon. Derudover kan du vælge om den skal monteres vandret eller lodret.

ANBEFALET AREAL
Højeste hastighed: Ca 80 m²
Laveste hastighed: Ca 45 m²