Samsung Nordic Airise High Wall system

Med Samsung Nordic Airise 25 og 35 får du en varmepumpe med AI-teknologi, som er specialudviklet til det nordiske klima.

Samsung Nordic Airise har med sit nye avancerede design en større ventilator, et bredere indløb og et bredere blad, som gør, at kold luft spredes længere og bredere.

Varmepumpens ECO-tilstand bruger mindre energi sammenlignet med normal tilstand, hvilket reducerer energiforbruget. Bixby 2.0 og AI-teknologien analyserer og forudsiger dine behov, så den perfekte temperatur altid opnås.

5 års garanti.

Varmepumpen består af en indedel og udedel.

Standardmontage (pdf).

Specifikationer

High wall system
Nordic Airise

TypeNRAC
Køl2,5kW
Køl ude del(0.9-3.4)
Varme3,2kW
Varme ude del(0.7-6.5)
SEER6.00
SCoP4.3
RatingA+ / A+
TypeNRAC
Køl3,5kW
Køl ude del(0.9-4.4)
Varme4.0kW
Varme ude del(0.7-6.8)
SEER6.00
SCoP4.3
RatingA+ / A+
Fordele

Fordele ved
Nordic Airise

N

Easy Filter Plus

Lad dit klimaanlæg arbejde effektivt med mindre anstrengelse med mulighed for nem rensning af filter. Easy Filter Plus er placeret i toppen af varmepumpens udedel, så det let kan tages ud og rengøres. Filterets tætte net og belægning sørger for at holde varmeveksleren ren.

N

Lavt støjniveau

Nordic Airise hjælper dig med at bevare en behagelig temperatur i hjemmet uden at være støjende. Med et støjniveau ned til 19dB, hører du næsten ikke, når anlægget kører.

N

ECO-tilstand

ECO-tilstand bruger mindre energi sammenlignet med normal tilstand, hvilket reducerer anlæggets energiforbrug. Bixby 2.0-systemet analyserer og forudsiger dine behov, så det kan foreslå de mest optimale indstillinger for dit hjem.

N

Udviklet til det nordiske klima

Samsung Nordic Airise 25 og 35 er specialudviklet til det nordiske klima, hvad enten du skal varme eller køle dit hjem med. Ved hjælp af integreret Wi-Fi har du nem kontrol over anlægget. Samsung Nordic Airise har med sit nye avancerede design en større ventilator, et bredere indløb og et bredere blad, som gør det muligt at sprede kold luft længere og bredere.

N

AI Auto Comfort

Med det intellegente AI Auto Comfort-system analyserer varmepumpen temperaturforhold i rummet og dit brugsmønster. Ved at sammenholde disse analyser med dine præferencer og  udendørstemperaturen justerer anlægget automatisk temperaturen, så rummets klimaforhold optimeres – det sikrer dig optimal komfort på alle tidspunkter.