Samsung Nordic GEO High Wall System

Prøv en intelligent varmepumpe med Al Auto Cooling. Ved at analysere rumforhold og brugsmønstre skifter anlægget automatisk til den mest passende tilstand for at opretholde optimale temperaturforhold.

Anlæggets Inverter-kompressor sørger for at opretholde den ønskede temperatur uden hyppigt at tænde og slukke. Derfor bruger klimaanlægget op til 73% mindre strøm, og takket være neodymmagneter fungerer klimaanlægget mere støjsvagt.

5 års garanti.

Varmepumpen består af en indedel og udedel.

Standardmontage (pdf).

Specifikationer

High wall system
Nordic GEO Airise

TypeNRAC
Køl2,5kW
Køl ude del(0.9-3.5)
Varme3,2kW
Varme ude del(0.8-7.0)
SEER8.40
SCoP4.6
RatingA++ / A++
TypeNRAC
Køl3,5kW
Køl ude del(0.9-4.6)
Varme4.0kW
Varme ude del(0.8-7.2)
SEER7.70
SCoP4.6
RatingA++ / A++
Fordele

Fordele ved
Nordic GEO Airise

N

Easy Filter Plus

Lad dit klimaanlæg arbejde effektivt med mindre anstrengelse med mulighed for nem rensning af filter. Easy Filter Plus er placeret i toppen af varmepumpens udedel, så det let kan tages ud og rengøres. Filterets tætte net og belægning sørger for at holde varmeveksleren ren.
N

Al Auto Cooling

Prøv en intelligent varmepumpe med Al Auto Cooling. Ved at analysere rumforhold og brugsmønstre skifter anlægget automatisk til den mest passende tilstand for at opretholde optimale temperaturforhold.

N

Wi-Fi-styring

Temperaturen i dit hjem kan styres eksternt ved hjælp af Samsungs SmartThings App. Via app’en kan du tænde og slukke for varmepumpen, vælge køletilstand, planlægge driften eller overvåge strømforbruget.

AI-teknologien Bixby 2.0 analyserer og forudsiger dine behov, så du præsenteres for forslag, der passer til dit hjem.

N

Mindre støj og strømforbrug

Mindre støj og strømforbrug med Inverter-kompressor. Den højeffektive inverteringskompressor opretholder den ønskede temperatur uden hyppigt at tænde og slukke. Derfor bruger klimaanlægget op til 73% mindre strøm, og takket være neodymmagneter fungerer klimaanlægget mere støjsvagt.

N

Udviklet til det nordiske klima

Udviklet til det nordiske klima, varme eller køle dit hjem med Samsung Nordic Geo High Wall System. Samsung Nordic GEO High Wall System har med sit nye avancerede design en større ventilator, et bredere indløb og et bredere blad, som gør det muligt at sprede kold luft længere og bredere.
N

ECO-tilstand

ECO-tilstand bruger mindre energi sammenlignet med normal tilstand, hvilket reducerer anlæggets energiforbrug. Bixby 2.0-systemet analyserer og forudsiger dine behov, så det kan foreslå de mest optimale indstillinger for dit hjem.