Samsung Wind-Free™️ Elite High Wall system

Med Wind-Free™️ Elite-modellerne får du:

  • Bevægelsessensor, der regulerer klimaanlæggets aktivitet efter tilstedeværelse i rummet
  • Tretrins-afkøling og opvarmning: Hurtig tilstand, affugtningstilstand og Wind-Free™️ tilstand.
  • AI Auto Comfort.
  • Wi-Fi-styring med Samsung SmartThings app og Bixby stemmekontrol.
  • Kompressor med Digital Inverter Boost-teknologi.
  • NASA-kommunikationsprotokol.
  • Ventilator drevet af en BLDC-motor.
  • 5 års garanti.

Varmepumpen består af en indedel og udedel.

Standardmontage (pdf).

Specifikationer

High Wall system
Wind-Free™️ Elite

TypeNRAC
Køl2,5kW
Køl ude del(0.9-3.6)
Varme3,2kW
Varme ude del(0.8-7.1)
SEER8.80
SCoP5,1
RatingA+++ / A+++
TypeNRAC
Køl3,5kW
Køl ude del(0.9-4.8)
Varme4,00W
Varme ude del(0.8-7.3)
SEER8.50
SCoP5,1
RatingA+++ / A+++
Fordele

Fordele ved
Wind-Free™️ Elite

N

Wind-Free™️ teknologi

Samsungs absolutte topmodel til vægophæng er udstyret med  Wind-Free™ – et system der minimerer trækgener, når anlæggets kølefunktion er i brug. Ved at indstille anlægget på Wind-Free™-tilstand lukker udblæsningslågen, og i stedet skubbes luften ud gennem 23.000 mikrolufthuller i panelet, som derved producerer diffus køling.
N

Bevægelsessensor

Bevægelsessensoren regulerer klimaanlæggets aktivitet efter tilstedeværelse i rummet. Hvis der ikke registreres bevægelse efter et foruddefineret antal minutter, vil anlægget automatisk skifte til energibesparende Wind-Free™-tilstand, og vende tilbage til normaltilstand, når aktiviteten i rummet genoptages. Anlægget muliggør desuden tilpasning af luftstrømmens retning efter ønske om komfortniveau.

N

Uforstyrret søvn

Wind-Free™ God Søvn -funktionen skaber det ideelle klima til at sove i – uden ubehageligt kolde luftstrømme. Dens temperaturstyring med Wind-Free™ Cooling hjælper dig med at falde i søvn hurtigt, sove dybt og behageligt, og vågne op frisk og udhvilet.

N

AI Auto Comfort

Med det intelligente AI Auto Comfort-system analyserer varmepumpen temperaturforhold i rummet og dit brugsmønster. Ved at sammenholde disse analyser med dine præferencer og  udendørstemperaturen justerer anlægget automatisk temperaturen, så rummets klimaforhold optimeres – det sikrer dig optimal komfort på alle tidspunkter.
N

Wi-Fi-styring

Varmepumpen giver mulighed for temperaturstyring ved hjælp af SmartThings-appen. Aktivering og afbrydelse, valg af kølefunktion, planlægning af driften eller overvågning af strømforbruget er blot et enkelt tryk væk. Bixby 2.0 Artificial Intelligence-systemet (AI-systemet) analyserer og forudsiger dine behov og foreslår på baggrund heraf de bedste indstillinger for dit hjems indeklima.
N

Energieffektivitet

Samsungs kompressor med Digital Inverter Boost-teknologi hjælper dig med at spare på energiforbruget: Anlægget køler  hurtigt uden at spilde energi, mens vibrationer og støj holdes på et absolut minimum.