Alt inden for svejsning og montage

KV Svejs og KV Industri er knivskarpe inden for svejse-, smede- og montageopgaver.

Vi er sat i verden for at udføre en bred vifte af opgaver inden for både svejsning og montage. Fra vores egen produktion i Dronninglund i Nordjylland arbejder vores certificerede smede med alle former for svejsning i alle materialer. Vi producerer blandt andet gelændere, trapper, altaner, og vi fungerer som underleverandør til større projekter. 

Med avanceret skæring og formningsudstyr kan vi skabe skræddersyede metaldele og komponenter efter dine præcise ønsker. Uanset om der er tale om laserskæring, vandskæring eller andre metoder, kan vi finde en løsning til dig.

Udover bearbejdning og svejsning tilbyder vi også konstruktion og montage af komplekse metalstrukturer og komponenter. Vi kan klare både de store og mindre opgaver og medbringer gerne det fornødne udstyr, hvis ikke du råder over dette selv. Det gør os til den helt rette samarbejdspartner, når du leder efter kompetent arbejdskraft, der kan hjælpe dig med forskellige typer af svejse- og montageopgaver.

Vores kunder spænder bredt, og vi udfører arbejde for fødevarebranchen til medicinal- og offshoreindustrien.

Kompetent og erfaren arbejdskraft til dit projekt

Billede fra kunde i Kolding, hvor vi har assisteret med fremstilling af elementer til fødevareindustrien i form af tanke mm. 

Det er rigtig ærgerligt at sige nej til opgaver, eller misse en deadline, fordi du ikke har mandskab nok. Det kan være, at du har mandefald grundet sygdom og ferie, eller måske mangler du de rette kompetencer.

Hos KV Group tilbyder vi professionel udlejning af arbejdskraft til smede, tømrere og håndværkere, der har brug for ekstra hænder med den rette faglighed til en konkret opgave. Det kan også være, at du mangler mandskabsudlejning til at løse de mindre daglige udfordringer.

Vi har dygtige fagfolk, som kan varetage arbejdet med jern og metal. Vi er selv professionelle svejsere og smede, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er, at du får den rette hjælp til den rette tid.

Vi har base i Dronninglund, men tilbyder vores arbejdskraft i hele landet.  

Skal vi hjælpe dig med mandskabsudlejning?

Så ring til os på tlf. +45 52 50 16 91 for mere information.

Certifikatsvejsning
af certificerede smede

KV Group har de fornødne certificeringer til at udføre opgaver inden for svejsning og montage. Vi har med vores certifikater de strengeste kvalitetskontrolprocedurer og opfylder branchestandarder – til din sikkerhed og tryghed.  

Certificeringerne giver os redskaber til at identificere og minimere potentielle fejl og mangler i udførelsen af konstruktioner.

Få et tilbud på svejsearbejde

Vores priser på svejse- og montageopgaver er nogle af markedets bedste – uden at vi går på kompromis med faglig standard og kvalitet.

Vi tager meget gerne en uforpligtende snak og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi holder til i Dronninglund i Nordjylland, hvor vi har egen produktion, men vi lader os ikke begrænse geografisk og tilbyder vores services i hele Danmark.

Kontakt os gerne på +45 52 50 16 91, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.